FAQ

Veelgestelde vragen

Staat de gehele collectie op de webshop?


Wij proberen zoveel mogelijk items op de webshop te plaatsen.
Soms zijn er artikelen, die wij liever niet versturen of die we exclusief in de winkel wensen te verkopen. Zie je een artikel op een van onze social media kanalen of elders? Dan kun je gerust contact met ons opnemen, hoogst waarschijnlijk hebben wij het gewoon in de winkel staan.
Waar is jullie showroom gevestigd? En zijn jullie elke dag open?


Onze showroom is gevestigd in Zwanenburg.
Wij zijn geopend op Vrijdag en Zaterdag, en op Zondag tot en met Donderdag kun je ons bezoeken op afspraak. Vaak zijn we tussendoor gewoon aanwezig in de showroom, en kun je gewoon bij ons binnen lopen.
Wil je niet voor een gesloten deur staan? Neem dan even telefonisch contact met ons op voor de zekerheid.
* onze hoofdingang van de showroom zit aan de parkeerplaats van Dirk van den Broek.
U kunt het beste bij een bezoek aan ons, het volgende adres aanhouden: Dennenlaan 19.
* in verband met de huidige corona omstandigheden, zijn wij enkel geopend op afspraak.
Bestellen kan natuurlijk gewoon via de webshop. Voor de items die niet online staan, kun je gewoon betstellen via een whatsapp bericht, een dm op social media of per email.
Ik zie verschillende verzendkosten. Hoe zit dat?


Wij hanteren een bedrag van €5,95 voor artikelen die wij met PostNL kunnen versturen, zoals boeken, vazen, decoratie items.
Artikelen zoals meubelen en bijv. onze glazen windlichten met zuilen, leveren wij persoonlijk af, de prijs hiervan bedraagt €49,-.
Neem hiervoor, contact met ons op.
Kan ik ook online bestellen en afhalen?


Ja, het is ook mogelijk om online je bestelling te plaatsen, en deze af te halen in onze showroom. Je ontvangt hiervan een bericht, met wanneer je bestelling klaar staat. Wil je de huidige voorraad status weten? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.
Welke merken verkopen jullie zoal?


Wij zijn een officele dealer van de volgende merken, zoals Richmond Interiors, Puuur Luxury Interiors, Ted Sparks, Vondels en meer. Tevens kunt u de gehele collectie van Eichholtz bij ons bestellen
Wij zullen niet altijd de gehele collectie van deze merken online en in de showroom hebben staan. Dit betekent niet dat het niet verkrijgbaar is bij ons. Wij kunnen de gehele collectie van deze merken aan u leveren. Bent u opzoek naar een bepaald product van een van deze merken? Of misschien een heel ander merk? Neem dan contact met ons op, misschien dat wij het voor u kunnen bestellen.